Bouwtechnische Meeloopkeuring
  • Ferdinand Bolstraat 63

2391VH Hazerswoude-Dorp

  • Telefoon 06 - 28 49 12 99
  • E-mail info@schoutenbouwadvies.nl

Bouwtechnische Meeloopkeuring

U zou graag tijdens de bezichtiging van uw mogelijke nieuwe woning of kantoorruimte, ondersteuning willen hebben van een goede, ervaren bouwkundige. Iemand die samen met u door het pand loopt en u een duidelijk handvat biedt over de zwakke plekken in het pand als voorbereiding op eventuele onderhandelingen met de verkopende partij.

 

Een bouwtechnische meeloopkeuring zorgt dat u op de hoogte raakt van alle ins en outs van het pand en geeft u inzicht in de bouwtechnische- en onderhoudsstaat van uw mogelijk toekomstige woning of kantoorruimte.

 

Bij de meeloopkeuring gaan wij als ervaren bouwkundige met u het gehele pand door en bekijken samen met u welke mankementen en toekomstige kostenposten u in ieder geval rekening zou moeten houden bij de aankoop ervan. Tijdens die meeloopkeuring is er voldoende tijd om het pand van alle kanten te bekijken en uw vragen te stellen. Op deze manier vormt u zich een reëel beeld van het pand dat u wilt gaan aankopen. Het verschil met de Bouwkundige Opname is dat u van deze keuring geen rapportage ontvangt.

 

Ook als u uw pand wilt verkopen

Ook voor een verkopende partij kan een dergelijke meeloopkeuring een oplossing zijn. U verkleint de kans dat uw pand lange tijd te koop staat, door samen met ons door uw woning of kantoor te lopen en de zwakke punten te benoemen. Zit er bijvoorbeeld slecht of beschimmeld kitwerk in de natte ruimten? Misschien is het dan verstandig om dit te laten vervangen, waardoor de betreffende ruimte wat frisser oogt.