Bouwbegeleiding
  • Ferdinand Bolstraat 63

2391VH Hazerswoude-Dorp

  • Telefoon 06 - 28 49 12 99
  • E-mail info@schoutenbouwadvies.nl

Bouwbegeleiding

Renovatie-, restauratie- of onderhoudswerken, kleine of grote

(ver-)bouwingsplannen, het vraagt veel tijd en kennis van zaken. Elke verbouwing is een complex proces. Misschien heeft u vergunningen nodig? Hoe pakt u het aan en hoe combineert u het met uw werk? Hoe zorgt u ervoor dat u uw huis of kantoor kunt blijven gebruiken tijdens de verbouwing?

 

Als onafhankelijke bouwkundige met ruime ervaring in de bouw kunnen wij u veel tijd en zorg uit handen nemen en u vanaf de eerste plannen tot aan de eindoplevering van dienst zijn. Hierbij staat persoonlijke aandacht hoog in ons vaandel.

 

Wij zorgen voor uw ontwerp, de benodigde vergunning(-en), eventuele subsidies, aanbesteding, aannemersselectie, uitvoering en oplevering. Gedurende dit proces hebben wij regelmatig overleg, waarbij o.a. de voortgang en de financiƫn van het werk worden doorgenomen. Daarbij communiceren wij duidelijk alle afspraken en opdrachten, zodat de kans op verrassingen klein zal zijn.

 

Als bouwbegeleider zijn wij uw aanspreekpunt en bewaken wij voor u het beloofde resultaat. Wij kennen de bouw, de procedures, de mensen en weten wat er allemaal geregeld moet worden en hoe dat het beste gaat.

 

Laat ons de verbouwing regelen en blijft u doen waar u goed in bent.